Τζακ ποτ σημειώθηκε στη χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ, γεγονός που σημαίνει ότι την επόμενη φορά, την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, οι τυχεροί της πρώτης κατηγορίας θα μοιραστούν τουλάχιστον 1.200.000 ευρώ.
Η χθεσινή κλήρωση ανέδειξε έναν τυχερό «πεντάρη» στο Ηράκλειο Κρήτης ο οποίος με ένα δελτίο απλής συμμετοχής που αγόρασε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη λεωφόρο Ικάρου έγινε πλουσιότερος κατά 123.000 ευρώ.
Δείτε τα αποτελέσματα της χθεσινής κλήρωσης:


To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)































































