Στην αποκάλυψη ότι το βράδυ της καταστροφής στην ανατολική Αττική υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, αλλά δεν την έκανε αποδεκτή, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης.
Έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας μου απάντησε ότι τώρα είναι η ώρα της πάλης, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)














































































