Θρήνος στους Βουλιαράτες – Χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα (video)

Χιλιάδες άνθρωποι είναι συγκεντρωμένοι έξω από το πατρικό του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Φωνάζουν συνθήματα και τραγουδούν. Στο σημείο που έπεσε νεκρός έγραψαν με πέτρες «ήρωας» και «αθάνατος». Τέσσερις προσαγωγές στα σύνορα – Τρεις συλλήψεις σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα.

Το τελευταίο αντίο λένε αυτή την ώρα στον Κωνσταντίνο Κατσίφα, συγγενείς, φίλοι και χιλιάδες κόσμου που έφτασαν στο χωριό Βουλιαράτες. Το κλίμα συγκίνησης στο χωριό είναι εμφανές.

Η σορός του 35χρονου, μετά από «περιπέτειες» πολλών ημερών, έφτασε στο χωριό τυλιγμένη με την ελληνική σημαία.

Τραγική φιγούρα η μάνα του Κωνσταντίνου, ενώ το μοιρολόι της έκανε τους πάντες να ριγήσουν. «Λεβέντη μου, παλικάρι μου» φώναζε όταν έφτασε η σορός στο πατρικό του, όπου και έμεινε ολόκληρο το βράδυ.

Μην το χάσεις:  Αυτός είναι ο λοχαγός serial–killer! Σκότωσε και δεύτερη γυναίκα αφού έκανε σεξ μαζί της[photos]

Χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν τα σύνορα για να παραστούν στην κηδεία

Πάνω από 1.100 άτομα έχουν περάσει από το πρωί της Πέμπτης, τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα με προορισμό το χωριό Βουλιαράτες.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια προς αποφυγή επεισοδίων από ακραία στοιχεία γεγονός που ανησυχεί τις ελληνικές αλλά και τις αλβανικές αρχές.

Μην το χάσεις:  Ηλεία: 46χρονη Σκοτώθηκε με το μηχανάκι της σε μια μετακίνηση ρουτίνας – Δεν τα κατάφεραν οι γιατροί!

Στην Κακαβιά κατά τη διάρκεια ελέγχου έγιναν τέσσερις προσαγωγές ατόμων καθώς βρέθηκαν στις αποσκευές τους μάσκες και κουκούλες. Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα έχουν γίνει τρεις συλλήψεις ενώ 13 άτομα επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Στο σημείο έχει μεταβεί ανώτατος αξιωματικός της αλβανικής αστυνομίας.

Είχε προηγηθεί έκκληση για αυτοσυγκράτηση στους Έλληνες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κατσίφα από το ΥΠΕΞ και Προστασίας του Πολίτη καθώς η ελληνική αστυνομία εμφανίζεται προβληματισμένη από την κινητοποίηση “ακραίων στοιχείων” στο διαδίκτυο.

Έγραψαν με πέτρες «ήρωας» και «αθάνατος»

Πηγές: altsantiri.gr

loading...