Με κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Γιώργος Πατούλης.
Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος μέσα από τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.
«Eνημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό.
Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς», έγραψε στους λογαριασμούς του.
Σημειώνεται πως λίγες ώρες πριν, είχε γίνει και η εξής ανάρτηση από την ΚΑΕ ΑΕΚ
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.







![Alldaynews.gr Ρίγη συγκίνησης από 20χρονο που έπιασε τον Σταυρό- Η τραγική του ιστορία[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/01/stavros_theofaneia-75x75.jpg)










![Alldaynews.gr Γιώργος Παπαδάκης: Δάκρυσε στον αέρα του Πρωινού[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/09/papadakis-75x75.jpg)





![Alldaynews.gr Ρίγη συγκίνησης από 20χρονο που έπιασε τον Σταυρό- Η τραγική του ιστορία[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/01/stavros_theofaneia-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Γιώργος Παπαδάκης: Δάκρυσε στον αέρα του Πρωινού[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/09/papadakis-360x180.jpg)



























































