Ποινή κάθειρξης 6χρόνων και 10 μηνών για ασέλγεια και κατάχρηση σε ασέλγεια, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ιωαννίνων σε 60χρονο καθηγητή μουσικής.
Ο καθηγητής από τον Νοέμβριο του 2016 έως τις 19 Ιανουαρίου 2017, ασελγούσε σε 12χρονη μαθήτρια του, η οποία το αποκάλυψε τότε στους γονείς της και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια με αναστολή στο Εφετείο. Οι μάρτυρες υπεράσπισης του κατηγορουμένου υποστήριξαν, πως η συμπεριφορά του καθηγητή δεν συνάδει με τα όσα σοκαριστικά κατέθεσε η 18χρονη σήμερα κοπέλα.
Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του. Μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου ο 60χρονος θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στην φυλακή.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Σοκάρει πρώην κρατούμενος! “Επίδειξη δύναμης η δολοφονία μέσα στις φυλακές”[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/04/keli_filakes-360x180.jpg)











![Alldaynews.gr Γνωστή ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot λαθρομεταναστών[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/11/metanastes-75x75.jpg)














![Alldaynews.gr Γνωστή ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot λαθρομεταναστών[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/11/metanastes-360x180.jpg)






































































![Alldaynews.gr Σοκάρει πρώην κρατούμενος! “Επίδειξη δύναμης η δολοφονία μέσα στις φυλακές”[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/04/keli_filakes-680x375.jpg)







