Τον νεκρό άνδρα εντόπισε διερχόμενος πολίτης σε απόσταση δύο μέτρων από το δρόμο στη Ριτσώνα, το πρωί του Σαββάτου (29.02.2020) μέσα σε ένα χωράφι.
Ο περαστικός μόλις αντίκρισε το πτώμα, ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.
Ο άνδρας είχε κακώσεις στο κρανίο του και το ένα χέρι του ήταν κομμένο!
Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ηλικία του πτώματος, ούτε έχει αναζητηθεί ακόμη από τους συγγενείς του.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του άντρα που βρέθηκε νεκρός.
Παράλληλα, έχει γίνει νεκροψία – νεκροτομή, όπου αναμένονται και τα αποτελέσματα.
πηγή: tvstar.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)









![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)


























































