Νικόλας Μαλακοδήμος: «Φτιάχνουμε ένα νοσοκομείο στο κέντρο της Αθήνας – Ήταν τάμα με τα αδέλφια μου»
«Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» – Συνελήφθη γιος γνωστού πολιτικού μετά από περιπετειώδη καταδίωξη (video)
Με εντολή εισαγγελέα ψάχνουν στο Πεδίο Βολής τον μοχλό ασφαλείας της χειροβομβίδας που σκότωσε τον 19χρονο Ραφαήλ – «Το παιδί μου έφυγε χαρούμενο»
Μεγάλη ένταση στην ΕΡΤ με Κωνσταντοπούλου και Παπαχλιμίντζο: «Γιατί με ειρωνεύεστε;» – «Πού κολλάνε αυτά;»
Η άγνωστη ανθυπαστυνόμος και η εικόνα που τιμά την ΕΛ.ΑΣ.: Η «αμίλητη» αξιωματικός που έχει την ευθύνη για τη μεταγωγή των γυναικών δολοφόνων
Νεκρός στα 30 του influencer που έτρωγε 10.000 θερμίδες την ημέρα σε ακραίο «μαραθώνιο φαγητού»
«Μαμά, θες να πιούμε καφέ;» – Σοκάρει το μήνυμα της 46χρονης στην πεθερά της αφού την σκότωσε
Πατέρας του 19χρονου Ραφαήλ που σκοτώθηκε από έκρηξη χειροβομβίδας: «Δεν ξέρω αν ήταν αστοχία υλικού ή ανθρώπινο λάθος»
Χείμαρρος ο Τάσος Δούσης για περιστατικό σε ταβέρνα: «Αν δεν θέλατε παιδιά, τι σκ@τά τα φέρατε στον κόσμο;»
ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ;
Θρήνος για τον 19χρονο Ραφαήλ που σκοτώθηκε από τη χειροβομβίδα – Σπαρακτικοί αποχαιρετισμοί των φίλων του (ΦΩΤΟ)
Αστακός: Πάνω από 500.000 προβολές το ντοκιμαντέρ με την 19χρονη «αρχόντισσα των βουνών»
«Έχασε το χέρι του από τον αγκώνα και κάτω, δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο» λέει ο αδελφός του 39χρονου επιλοχία που τραυματίστηκε από τη χειροβομβίδα
Οικογενειακή τραγωδία: Κυνηγός σκότωσε αδελφή, σύζυγο, τους δύο γιους του – Βρέθηκαν νεκροί σε διαφορετικά σημεία της πόλης
Αγωνία στους κατοίκους που εγκαταλείπουν: Μεγάλη κατολίσθηση από την κακοκαιρία – Σπίτια είναι έτοιμα να καταρρεύσουν (video)
Στάθης Αγγελόπουλος: Η γυναίκα του πέθανε στην αγκαλιά του – Η τραγική ιστορία που κρύβει πίσω από το χαμόγελό του
«Μετανιώνω πικρά κάθε λεπτό εκείνης της νύχτας» ισχυρίζεται η 46χρονη που δολοφόνησε την πεθερά της
Τσίπρας για Μητσοτάκη, Κωνσταντοπούλου, Μαρινάκη: «Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια, εγώ θα μιλήσω στις 3 Δεκεμβρίου» – Η παρουσίαση της «Ιθάκης»

Σε πλειστηριασμό η εντυπωσιακή βίλα Λυμπέρη στο Κεφαλάρι (pic)

Η τιμή πρώτης προσφοράς είναι 3,83 εκατ. ευρώ και ο πλειστηριασμός θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου!

Σε πλειστηριασμό για χρέη προς τράπεζες και δημόσιο βγαίνει η εντυπωσιακή βίλα του πάλαι ποτέ κραταιού εκδότη Αντώνη Λυμπέρη.

Το εντυπωσιακό ακίνητο, εντός του οποίου είχαν διεξαχθεί κάποια από τα πιο θρυλικά πάρτι την προηγούμενη δεκαετία βγαίνει πλέον στο σφυρί, καθώς κατέστησαν άκαρπες οι προσπάθειες διευθέτησης των χρεών.

Η τιμή της πρώτης προσφοράς ανέρχεται σε 3,83 εκατ. ευρώ ενώ συνολικά το ακίνητο βαρύνεται με χρέη που υπερβαίνουν τα 9,5 εκατ. ευρώ

Η εντυπωσιακή μεζονέτα με πισίνα

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού, η εντυπωσιακή μεζονέτα βρίσκεται σε οικόπεδο 2.396 τετραγωνικών μέτρων στο Κεφαλάρι, ενώ σε αυτό υπάρχει διώροφη μεζονέτα με υπόγειο συνολικής επιφάνειας 182,31+443,80+344,45 = 970,56τ.μ. με πισίνα η οποία ανακατασκευάστηκε το 2008.

Βίλα Αντώνη Λυμπέρη

Αναλυτικά, η κατάσταση του κτίσματος σήμερα έχει ως εξής:

Α) ΥΠΟΓΕΙΟ: έχει επιφάνεια 122,55 τ.μ. με χρήση χώρου στάθμευσης (ενιαίος χώρος), με δύο ράμπες εισόδου προς την οδό Ξενίας και λεβητοστάσιο και σκάλα επικοινωνίας με τους υπόλοιπους ορόφους της οικοδομής + 44,38τ.μ. με χρήση βοηθητικών χώρων και επιπλέον 15,38 τ.μ. αυθαίρετη επέκταση (1,20X12,82 – είσοδοι χώρου στάθμευσης). Συνολική επιφάνεια υπογείου με βοηθητικές χρήσεις: 182,31τ.μ.

Β) ΙΣΟΓΕΙΟ: έχει επιφάνεια 397,90τ.μ. με χρήση κατοικίας + 25,20 τ.μ. ανοιχτούς Η/Χ + χώρο γυμναστηρίου (στη θέση της πέργκολας-μετατροπή σε κλειστό χώρο) επιφάνειας 45,90τ.μ. Το ισόγειο επιπλέον του γυμναστηρίου αποτελείται από δύο χώρους σαλονιού με τζάκια, τραπεζαρίες, κουζίνα με καθιστικό και αποθήκη τροφίμων, χώρο πλυντηρίου, δύο δωμάτια υπηρεσίας με wc, χωλ με γκαρνταρόμπα και wc, καθώς και σκάλα επικοινωνίας με τους υπόλοιπους ορόφους. Συνολική επιφάνεια ισογείου της μονοκατοικίας 443,80τ.μ.+ 25,20τ.μ. ανοιχτοί Η/Χ.

Γ) Α’ ΟΡΟΦΟΣ: έχει επιφάνεια 344,45τ.μ. με χρήση κατοικίας + 26,89τ.μ. ανοιχτούς Η/Χ. Αποτελείται από το κύριο υπνοδωμάτιο που έχει dressing room και λουτρό, πέντε ακόμα υπνοδωμάτια, τρία λουτρά, σκάλα επικοινωνίας με τους υπόλοιπους ορόφους, διάδρομο, ημιυπαίθριο χώρο και δύο εξώστες προς τον ακάλυπτο χώρο του οικοπέδου. Συνολική επιφάνεια Α’ ορόφου της μονοκατοικίας 344,45τ.μ.+ 26,89 τ.μ. ανοιχτοί Η/Χ.

Επίσης αναφέρεται ότι στον ακάλυπτο χώρο και παραπλεύρως της πισίνας υπάρχει κεραμοσκεπές κτίσμα επιφάνειας περίπου 88,00τ.μ., το οποίο χρησιμοποιείται σαν χώρος ξεκούρασης λουομένων. Η πισίνα έχει επιφάνεια 100,00τ.μ. – είναι διαφορετικής επιφάνειας από την οικοδομική άδεια και βρίσκεται σε άλλη θέση (εντός του ετέρου μεταξύ των δύο συνενωμένων οικοπέδων).

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

ΣχετικάΆρθρα

Νικόλας Μαλακοδήμος: «Φτιάχνουμε ένα νοσοκομείο στο κέντρο της Αθήνας – Ήταν τάμα με τα αδέλφια μου»

Ο Νικόλας Μαλακοδήμος μίλησε για το όραμα που μοιράζεται με τα αδέλφια του: να δημιουργήσουν ένα νοσοκομείο στην καρδιά της...

ΠερισσότεραDetails
Σχολιάστε

ΠΡΟΒΟΛΗ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.