Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της μετά την απόκτηση του πρώτου της παιδιού.
Η παρουσιάστρια αφιερώνει πολύ χρόνο στον γιο της και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από τις διάφορες στιγμές που περνούν μαζί του.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία από την παιδική χαρά
Η διάσημη παρουσιάστρια απόλαυσε τη σημερινή μέρα με τον γιο της στην παιδική χαρά, όπου ο καιρός επέτρεψε μια ευχάριστη βόλτα. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο μικρός κάθεται στην κούνια, με τη χαρούμενη μαμά να βρίσκεται πίσω του, χαμογελαστή και γεμάτη ενθουσιασμό.
«Το ηλιοβασίλεμα μου», γράφει η παρουσιάστρια στο caption της φωτογραφίας της.
Ακολουθεί η ανάρτηση με την φωτογραφία:

Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.









































































































