Ρόδος: Αιματηρό επεισόδιο σταμάτησε το Καρναβάλι στα Αφάντου – 17χρονος τραυμάτισε 25χρονο
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στο Καρναβάλι στα Αφάντου Ρόδου, το οποίο σταμάτησε.
Σύμφωνα με το dimokratiki.gr 2 Αλβανοί τραυμάτισαν σοβαρά μετά από συμπλοκή έναν 25χρονο ντελιβερά στην κοιλιά, με κατσαβίδι ή μαχαίρι.
Συγκεκριμένα, αρχικά υπήρξε συμπλοκή και στη συνέχεια ένας 17χρονος Αλβανός τραυμάτισε τον 25χρονο, ο οποίος έχει μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, που προχώρησαν σε συλλήψεις. Το καρναβάλι σταμάτησε και ο κόσμος έφυγε.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)










































































