Μαινόμενος ωσάν… ταύρος σε υαλοπωλείο εισέβαλε χθες το πρωί ένας άνδρας στο γραφείο του Διευθυντή στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας.
Αιτία το μεγάλο ποσό που ανέγραφε ο λογαριασμός που ήρθε σπίτι του και τον οποίο καλούνταν να πληρώσει.
Ο άνδρας ήταν σε έξαλλη κατάσταση και απειλούσε θεούς και δαίμονες. Δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει κανείς και έκανε το γραφείο κυριολεκτικά… γυαλιά καρφιά.
Για το λόγο αυτό κλήθηκε η αστυνομία να επέμβει. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω.
Πηγή: thebest.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)











































































