Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε ο 57χρονος Γιώργος Καραβιώτης, πέντε χρόνια μετά τον χαμό της 23χρονης κόρης του
Βαρύ πένθος βιώνει ξανά μια οικογένεια από την Πάτρα, που καλείται να διαχειριστεί έναν ακόμη αβάσταχτο πόνο. Πέντε χρόνια μετά την τραγική απώλεια της 23χρονης κόρης τους, η μοίρα τούς χτύπησε ξανά, καθώς έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας της, σε ηλικία 57 ετών.
Πριν πέντε χρόνια είχε χάσει τη ζωή της η κόρη του, Νίκη
Ήταν 17 Φεβρουαρίου 2020 όταν η είδηση του θανάτου μιας 23χρονης από την Πάτρα είχε σοκάρει την τοπική κοινωνία. Η νεαρή κοπέλα νοσηλευόταν για 17 ημέρες στη ΜΕΘ μετά από σοβαρό τροχαίο και δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Το δυστύχημα είχε σημειωθεί στην οδό Κανελλοπούλου. Η 23χρονη Νίκη Καραβιώτη, είχε βγει για μια βόλτα με το μηχανάκι της, το οποίο όμως οδηγούσε ο φίλος της. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος φορούσε κράνος και γι’ αυτό δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
«Χτυπήθηκε» ξανά η οικογένεια
Πέντε χρόνια αργότερα, ένα ακόμη πλήγμα έρχεται να βυθίσει την ίδια οικογένεια στο πένθος. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, Γιώργος Καραβιώτης 57 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή. Τα τελευταία χρόνια διέμενε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το Tempo24.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Μαΐου 2025, στις 12 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Βούντενη Πατρών.
Πίσω του αφήνει τη σύζυγό του Ανδριάνα και τον γιο τους Θανάση, οι οποίοι καλούνται τώρα να διαχειριστούν μια δεύτερη οδυνηρή απώλεια μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.