Τη μητέρα του σκότωσε ένας άνδρας 59 ετών στη Χαλκίδα, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα με το αυτοκίνητο.
Η τραγωδία έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, 4 Απριλίου, στην οδό Δημάρχου Σκούρα.
Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το περιστατικό έγινε όταν ο άνδρας, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στον αύλειο χώρο του σπιτιού, έκανε όπισθεν. Όμως δεν πρόσεξε ότι εκεί βρισκόταν η 79χρονη μητέρα του, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και να προκαλέσει τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Πρόκειται για την 79χρονη Αφροδίτη Χονδρογιάννη, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και από κει στο «Γ.Γεννηματάς» όπου κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
Ο γιος της συνελήφθη σε κατάσταση σοκ από αστυνομικούς. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα Χαλκίδας, αφέθηκε ελεύθερος.
Της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)




















































