Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε στο επίκεντρο μιας συζήτησης κατά τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωινό», όπου μίλησε ανοιχτά για τα σχόλια που δέχτηκε μετά τη συναυλία του στη Λεμεσό, αλλά και για την πιθανή επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στη μουσική σκηνή.
Τι είπε για τον Νότη Σφακιανάκη
Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε την επιθυμία του να δει ξανά τον Σφακιανάκη στις πίστες:
«Θέλω να γυρίσει ο Σφακιανάκης γιατί λείπει και είναι πολύ καλός καλλιτέχνης και παλιότερα είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εμένα», δήλωσε ο Χατζηγιάννης.
Αντίδραση στα αρνητικά σχόλια
Όταν ρωτήθηκε για τις κριτικές που αντιμετώπισε μετά την εμφάνισή του, ο καλλιτέχνης δεν δίστασε να εκφράσει τη διαφωνία του:
«Δυστυχώς το ίντερνετ γίνεται καταφύγιο, αλλά με πρόσχημα την ανωνυμία εκφράζονται πράγματα που δεν ισχύουν», ανέφερε.
Εξήγησε, επίσης, ότι η απόδοσή του επηρεάστηκε λόγω ασθένειας:
«Είχα γρίπη Β και ακύρωσα την τελευταία παράσταση, η οποία επαναλήφθηκε την επόμενη Κυριακή. Κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία να γράψουν αυτά που ήθελαν. Χωρίς τίποτα, γίνεται ένας άνευ λόγου σάλος».
Παρόλα αυτά, ο Χατζηγιάννης υπογράμμισε ότι δεν επηρεάζεται εύκολα:
«Στην καλλιτεχνική μου ηλικία δεν στεναχωρήθηκα γιατί ξέρω το κίνητρο κάποιων ανθρώπων».
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.