Οι τηλεθεατές αμέσως εντόπισαν την εντυπωσιακή γυναίκα την οποία γνώριζαν αρκετά καλά.
Με αρκετές εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και συγκίνηση, ολοκληρώθηκε η εβδομάδα για το ριάλιτι του Bachelor.
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος πέταξε με ελικόπτερο πάνω απο την Αθήνα με την Εριέττα.

Η επιλογή του, όπως είναι και φυσιολογικό προκάλεσε μεγάλη αντίδραση στα υπόλοιπα κορίτσια.
Πριν την τελετή των Ρόδων, η παραγωγή είχε ετοιμάσει κάποια βίντεο με διάφορα γεγονότα για την κάθε διαγωνιζόμενη.
Όταν ο Παναγιώτης παρουσίασε στην Aντζελίνα το βίντεο με διάφορα αποσπάσματα απο την ζωή της, τότε αμέσως εντοπίσαμε μια παλιά γνώριμη.

Ο λόγος για την Κυριακή Τσανικίδη, η οποία συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του Power of Love.

Κατά την τελετή των ρόδων η Άννα είναι η κοπέλα που δεν έδωσε τριαντάφυλλο ο Παναγιώτης και αποχώρησε.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)














































































