Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision, η Klavdia εκφράζει τη συγκίνησή της για την αγάπη που δέχεται, δηλώνοντας πως νιώθει ήδη νικήτρια.
Έτοιμη για τον τελικό με την «Αστερομάτα»
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά της Eurovision έχει ξεκινήσει, με την Klavdia να εκπροσωπεί την Ελλάδα ερμηνεύοντας το τραγούδι «Αστερομάτα». Η νεαρή τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή της Βασιλείας στην 17η θέση, φέρνοντας μαζί της όλη την ενέργεια και την υποστήριξη του ελληνικού κοινού.
Το απόγευμα του Σαββάτου (17.05.2025), λίγες ώρες πριν από τον τελικό, η Klavdia εμφανίστηκε ζωντανά στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 18.00, μιλώντας για τα έντονα συναισθήματα που βιώνει λίγο πριν βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού.
«Νιώθω ήδη νικήτρια»
Η ίδια δήλωσε συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου, τονίζοντας πως αισθάνεται ήδη κερδισμένη χάρη στην αγάπη που έχει λάβει:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους μέσα από την καρδιά μου για αυτά που με έχετε κάνει να νιώσω. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το συναίσθημά μου. Σε καμία περίπτωση δεν το φανταζόμουν έτσι. Είναι πολύ καλύτερα από ό,τι το φανταζόμουν. Δεν είχα φανταστεί ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ότι θα λάβω τόσο πολλή αγάπη και στήριξη. Είμαι τόσο ευγνώμων πραγματικά. Νιώθω ήδη νικήτρια, μόνο και μόνο για αυτά που έχω λάβει και όπως και να έχει εύχομαι σήμερα να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα μας για ακόμη μία φορά, να το ευχαριστηθούμε. Η ομάδα μας είναι υπέροχη. Πραγματικά, ευχαριστούμε για όλα».
Συγκίνηση και χαρά λίγες ώρες πριν τον διαγωνισμό
Στη συνέχεια, η Klavdia δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για όλα όσα βιώνει αυτές τις ημέρες:
«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Αυτές τις μέρες έχουμε ρίξει αρκετό κλάμα χαράς γιατί όλοι οι κόποι μας όλους αυτούς τους μήνες ανταμείβονται, πέρα από το ότι είμαστε στον τελικό, έχουμε την Ελλάδα με το μέρος μας, έχουμε όλο τον κόσμο με το μέρος μας. Έτσι αισθάνομαι από τα μηνύματα που έχω λάβει και τα όσα διαβάζω τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο.
Η ομάδα “πετάει”, είναι τρομερή. Είμαστε πραγματικά σαν μία οικογένεια, περνάμε τόσο ωραία και είμαστε τόσο ευγνώμονες. Είναι συγκλονιστικό αυτό που ζούμε».
Τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού
Παρότι η Klavdia απολαμβάνει τη στήριξη του κοινού και δείχνει να απολαμβάνει το ταξίδι της στον διαγωνισμό, τα προγνωστικά μέχρι στιγμής δείχνουν πως τα μεγάλα φαβορί για τη φετινή Eurovision είναι η Σουηδία, η Αυστρία και η Γαλλία.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.