ΚΚΕ: Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης (05/07) στα γραφεία του κόμματος στον Περισσό όταν ένας άνδρας έφτασε οπλισμένος με τσεκούρι και βαριοπούλα και άρχισε να σπάει ό,τι έβρισκε μπροστά του.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης έκανε… λαμπόγυαλο ένα φυλάκιο έξω από τα γραφεία του κόμματος και προκάλεσε μεγάλες φθορές και σε άλλα σημεία.
Δείτε εικόνες – σοκ από την επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ:





To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-75x75.jpg)































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)

![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)




























































![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-120x86.jpg)


