Σεισμική δόνηση έγινε αισθητή το βράδυ στην Αθήνα, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της πρωτεύουσας και όχι μόνο.
Τι καταγράφηκε από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Η σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00, συγκεκριμένα στις 23:04, και έγινε ιδιαίτερα αισθητή στην Αττική. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, η ένταση του σεισμού ήταν 4,5 βαθμοί της κλίμακας Ρίχτερ.
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο
Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή, 29 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Σκύρου και 40 χιλιόμετρα από την Κύμη.

Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές – Αισθητός στην Αττική
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές ή τραυματισμούς, ενώ οι αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου. Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και στην Αττική.
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ, αισθητός και στην Αττική – Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αναφέρει ο Ευθ. Λέκκας
«Ο σεισμός αυτός δε μας ανησυχεί ιδιαίτερα» είπε στην ΕΡΤ ο Ευθύμιος Λέκκας
«Σε πρώτο επίπεδο, ο σεισμός δε μας ανησυχεί ιδιαίτερα, γιατί αυτή η περιοχή δίνει σεισμούς» είπε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμης Λέκκας.
Δείτε το video:

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.










































































































