Η Ιωάννα Τούνη πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές στη Μύκονο και δεν δίστασε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα, τραβώντας φυσικά τα βλέμματα με την εκρηκτική της εμφάνιση.
Στιγμές χαλάρωσης στην κοσμοπολίτικη Ψαρρού
Η δημοφιλής influencer έκανε δύο εξορμήσεις το τελευταίο διάστημα στο νησί των ανέμων. Στην πρώτη της επίσκεψη, πέρασε όμορφες στιγμές με την παρέα της με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ενώ η δεύτερη αφορούσε ένα prive event που οργάνωσε η ίδια, σχετικό με την επιχείρηση ρούχων που διατηρεί.
Κατά την παραμονή της στη Μύκονο, απαθανατίστηκε να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς στην παραλία της Ψαρρούς, ένα από τα πιο γνωστά σημεία του νησιού. Μαζί της ήταν και ο καλός της φίλος, Μηνάς Αηδόνης, ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσα από την εμφάνισή του στο τηλεοπτικό σόου «My Style Rocks».
Με εντυπωσιακό bikini στην παραλία
Η Ιωάννα επέλεξε ένα μαύρο, ιδιαίτερα αποκαλυπτικό bikini, που αναδείκνυε τη γυμνασμένη σιλουέτα της, κερδίζοντας φυσικά τα βλέμματα των λουόμενων.

Οι υψηλές θερμοκρασίες την έπεισαν να αφήσει για λίγο την άνεση της ξαπλώστρας της και να βουτήξει στα καταγάλανα νερά της Ψαρρούς, απολαμβάνοντας στιγμές δροσιάς και ανανέωσης.

Ηλιοθεραπεία και χαλαρές στιγμές με τον Μηνά Αηδόνη
Αφού επέστρεψε από τη θάλασσα, η Ιωάννα συνέχισε τη μέρα της με ηλιοθεραπεία, φορώντας τα stylish γυαλιά ηλίου της και αράζοντας στην ξαπλώστρα της.

Στη συνέχεια, απόλαυσε ένα παγωμένο ρόφημα και κάποιο σνακ, έχοντας στο πλευρό της τον Μηνά Αηδόνη, με τον οποίο αντάλλαξε κουβέντες και γέλια, δείχνοντας πως περνούν όμορφα μαζί.


Ήδη σχεδιάζει τις επόμενες αποδράσεις της
Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις της στη Μύκονο, αλλά και ένα ταξίδι στην Κέρκυρα και εξορμήσεις στη Χαλκιδική, η Ιωάννα Τούνη φαίνεται πως έχει επιστρέψει στη βάση της και – όπως όλα δείχνουν – είναι έτοιμη να οργανώσει τις επόμενες καλοκαιρινές της αποδράσεις.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.