Η οικογένεια του 35χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Κηφισό θρηνεί για τον άδικο χαμό του, ενώ η έγκυος σύζυγός του βρίσκεται σε σοβαρή ψυχολογική κατάσταση μετά την τραγική είδηση.
Η σύζυγος του αστυνομικού σε σοκ μετά την είδηση
«Η γυναίκα του είναι πολύ χάλια από την ώρα που το έμαθε» δηλώνει στο newsit.gr ο αδερφός του 35χρονου αστυνομικού, που άφησε την τελευταία του πνοή ενώ πήγαινε στη δουλειά του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αστυνομικός έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία ανατράπηκε στον Κηφισό, στο ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Αφήνει πίσω του δύο παιδιά
Ο αδελφός του περιγράφει μια οικογενειακή τραγωδία, καθώς ο 35χρονος ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού και περίμενε με τη σύζυγό του το δεύτερο παιδί τους.
«Περιμένει δεύτερο παιδί ο αδερφός μου και έχει άλλο ένα παιδάκι, αγοράκι, και τώρα στις 18 Απρίλη θα γινόταν δύο χρόνων. Η νύφη μου είναι χάλια από την ώρα που το έμαθε, έχασε τον άντρα της, πονάει. Ήταν πολλά χρόνια μαζί και τώρα τον τελευταίο χρόνο είχαν παντρευτεί».
Η οικογένεια ενημερώθηκε με καθυστέρηση
Ο αδελφός του αδικοχαμένου αστυνομικού τονίζει ότι δεν τους ενημέρωσαν άμεσα για τον θάνατό του.
«Δεν μας το λέγανε οι γιατροί από την αρχή πως έχασε τη ζωή του ο αδερφός μου, περιμένανε τη μητέρα μας να φτάσει εκεί και μετά το είπαν και στη γυναίκα του γιατί λόγω της κατάστασης της θέλανε να είναι κάποιος ακόμη κοντά της. Στις 6 το πρωί έγινε το τροχαίο και εμείς μάθαμε πως δεν ζει στις 9 το πρωί», τονίζει.
Η μητέρα και η σύζυγος συντετριμμένες
Η κατάσταση της εγκύου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ψυχολογικά, ενώ η μητέρα του 35χρονου προσπαθεί να σταθεί δίπλα της.
«Είναι κοντά στη νύφη της η μητέρα μου που η κοπέλα είναι με την κοιλιά στο στόμα και το παιδί αυτό δυστυχώς δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του. Η μητέρα μου κλαίει για το παιδί της, είναι τόσο λυπηρό μια μάνα να θάβει το παιδί της. Η νύφη μου είναι πολύ χάλια, κλαίει και αυτή συνέχεια», υπογραμμίζει.
Ένας άνθρωπος που χάθηκε άδικα
Ο αδερφός του 35χρονου δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε τόσο άδικα ο άνθρωπος που αγαπούσαν όλοι.
«Δυστυχώς χάθηκε ένας αστυνομικός μάλαμα και πάνω απ’ όλα άνθρωπος και δυστυχώς ήταν ο αδερφός μου. Πήγαινε στη δουλειά του και έγινε αυτό που έγινε, αλλά ακόμη δεν μάθαμε πως χάθηκε τόσο άδικα αυτή η ψυχούλα. Όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι και περιμένουμε να μάθουμε πώς έγινε», προσθέτει.
«Μας έχουν κοπεί τα πόδια και προσπαθώ να σταθώ στους γονείς μου», καταλήγει ο αδελφός του 35χρονου.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.