Ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος μίλησε για την εικόνα της Ιωάννας Παλιοσπύρου και ανέφερε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος ο γιατρός των ουλών ενώ αποκάλυψε ότι πλήρης αποκατάσταση δεν υπάρχει ποτέ».
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Επίθεση με βιτριόλι: Έφτασε στο δικαστήριο η Ιωάννα Παλιοσπύρου με ειδική μάσκα[Σοκαριστικές Εικόνες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/09/ioanna_maska-360x180.jpg)

![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-75x75.jpg)
















![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)











![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)


































































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-750x375.jpg)

![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-120x86.jpg)



