Ο Μάικλ Ότζο κατέρρευσε κατά την διάρκεια προπόνησης και έφυγε από την ζωή σε ηλικία 27 ετών! Θλίψη στην Σερβία και στο μπάσκετ της Ευρώπης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Σερβία, ο Μάικλ Ότζο έφυγε από την ζωή σε ηλικία 27 ετών.
Ο Νιγηριανός κατέρρευσε κατά την διάρκεια προπόνησης και υπέστη καρδιακή προσβολή, ενώ οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν κάτι για να τον σώσουν.
Ο Ότζο έφτασε σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου χωρίς σημάδια ζωής και ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από το ιατρικό προσωπικό.
Το nova.rs αναφέρει πως ο 27χρονος έκανε προπόνηση στο γήπεδο της Παρτιζάν όταν συνέβη το μοιραίο περιστατικό.
Όπως είναι προφανές, η είδηση προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην Σερβία και κυρίως στους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, όπου και αγωνίστηκε την τελευταία διετία ο αδικοχαμένος σέντερ. Νωρίτερα, ο Ότζο αγωνίστηκε και στην FMP.
Πηγές: nova.rs, sdna.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)


















































































