Οδηγός στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης ανέβασε βίντεο στο TikTok να τρέχει με 304 χλμ/ώρα και η τροχαία δεν άργησε να εντοπίσει την επικίνδυνη κίνηση.
Οδηγούσε σαν να ήταν σε πίστα και τραβούσε και βίντεο
Μετατρέποντας τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης σε αυτοκινητοδρόμιο υψηλών ταχυτήτων, ο οδηγός πάτησε τέρμα το γκάζι και έφτασε τα 304 χιλιόμετρα την ώρα, αψηφώντας κάθε κανόνα οδικής ασφάλειας.
Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Την ώρα που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, βιντεοσκοπούσε την πράξη του και δημοσίευσε το υλικό σε λογαριασμό στο TikTok.
Η τροχαία είδε το βίντεο και τον εντόπισε
Το βίντεο έγινε άμεσα αντιληπτό από τις Αρχές. Η τροχαία εντόπισε την ανάρτηση, προχώρησε σε ταυτοποίηση του οδηγού και ακολούθησε η σύλληψή του.
Στο βίντεο διακρίνεται να κρατά το τιμόνι με το ένα χέρι, ενώ στη λεζάντα έχει γράψει με προκλητικό ύφος:
«Κανά Honda να πάει 300χλμ με ένα χέρι έχουμε;»
Δείτε το βίντεο
@alexandros333.3
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.











































































































