Έσπασε τη σιωπή της η Ιωάννα Τούνη για τον χωρισμό της – «Πρέπει να μαζέψω τα πράγματά μου»
Φαίνεται πως η σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έχει φτάσει στο τέλος της, μετά από χρόνια κοινής πορείας, έναν γιο και μια πρόταση γάμου. Αν και οι δύο δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα τον χωρισμό τους, όλα δείχνουν πως η απόσταση ανάμεσά τους είναι πλέον δεδομένη.
Το απόγευμα της Πέμπτης 20/2, η Ιωάννα Τούνη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram. Εκεί, περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και ζήτησε χρόνο, ώστε να μπορέσει να τοποθετηθεί πιο ξεκάθαρα, όταν θα είναι έτοιμη.
Η Ιωάννα Τούνη παραδέχτηκε τον χωρισμό
Η γνωστή influencer αποφάσισε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με το κοινό της, λέγοντας:
«Ξέρω ότι αυτές τις μέρες, βδομάδες, έχεις διαβάσει τα άπειρα δημοσιεύματα και με παίρνουν όλη μέρα δημοσιογράφοι… αλλά δε ζητάω κάτι άλλο… θέλω να μου δώσετε συμπεθέρες μου λίγο χρόνο να μπορέσω λίγο εγώ να αφομοιώσω τα πράγματα και τις καταστάσεις, δεν είναι ότι κρύβω κάτι, είναι ότι τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που χρειάζομαι λίγο χρόνο. Οπότε θέλω να σεβαστείτε λιγάκι την όλη φάση που βιώνω, δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα σε κάτι τέτοιο. Δώστε μου λίγο χρόνο και θα τα συζητήσουμε όλα».
Οι πρώτες εικόνες μετά την αποκάλυψη
Λίγο μετά την ανάρτησή της, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που φαίνεται να αποτυπώνουν την Ιωάννα Τούνη σε μια δύσκολη περίοδο. Στις εικόνες, κρατά σακούλες, γεγονός που ενδεχομένως να επιβεβαιώνει ότι η μετακόμιση έχει ήδη ξεκινήσει.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.