Τρία άτομα τραυματίστηκαν χθες το απόγευμα εντός λεωφορείο του ΟΑΣΘ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, λίγα μέτρα πριν τη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου με Καραολή και Δημητρίου.
Όπως αναφέρει η σελίδα Think Simple, οδηγός Ι.Χ ηλικίας 85 ετών παραβίασε την διπλή διαχωριστική γραμμή, προσπερνώντας αστικό λεωφορείο της γραμμής 32, με αποτέλεσμα να ανακόψει βίαια την πορεία του και τραυματιστούν 3 επιβάτες του λεωφορείου και να προκληθεί πανικός στους υπολοίπους.
Δείτε τις φωτογραφίες:



To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)

































































