H Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μια ανάρτηση – «φωτιά», υποστηρίζοντας πως δεν ιδρώνει το αυτί της, παρά τις ανώνυμες απειλές που δέχεται.
Η καταξιωμένη δημοσιογράφος και συγγραφέας, όλο αυτό το διάστημα, συμμετέχει στις καταγγελίες των ηθοποιών για κακοποίηση και παρενόχληση, με την ίδια να βγάζει στη δημοσιότητα αρκετές αποκαλύψεις για γνωστά πρόσωπα.
Σήμερα, η Έλενα Ακρίτα έκανε λόγο για αρκετές ανώνυμες απειλές για την υπόθεση παιδεραστίας που δέχεται και έτσι έδωσε τη δική της αποστομωτική απάντηση.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Τις ανώνυμες απειλές που μού στέλνετε για την υπόθεση παιδεραστίας βάλτε τις στον κ@λο σας, αγάπες μου. Δεν ιδρώνει τόσο εύκολα το κοραλλένιο μου αυτάκι»…
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)


















































































