Θρήνος σε Αγρίνιο και Αθήνα για τη Χριστίνα
Θρήνος τόσο στο Αγρίνιο, όσο και στην Αθήνα για τη άτυχη Χριστίνα.
Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος νέου ανθρώπου καταγράφηκε τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας, με το νέο όνομα της «μαύρης λίστας», να είναι αυτό της Χριστίνας Γ. Χρυσικού–Πελώνη.
Η 42χρονη, η οποία είχε αποκτήσει με τον σύζυγό της Νίκο, δύο αγόρια, «έσβησε» απρόσμενα την περασμένη Τετάρτη, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, γνωστούς και συναδέλφους.
Η Χριστίνα είχε καταγωγή από τα Καλύβια Αγρινίου, με την τοπική κοινωνία να παθαίνει σοκ μόλις μαθεύτηκε η δυσάρεστη είδηση. Ζούσε μόνιμα στην Αθήνα και εργαζόταν ως σταθμάρχης στο μετρό.

Ζούσε στην Αθήνα και εργαζόταν ως σταθμάρχης στο Αττικό Μετρό.
Ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Πελώνη με τον οποίο είχαν αποκτήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια και δυο νεαρά αγόρια.
Πηγή: kalyvia.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.


















![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-75x75.jpg)
















![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)






![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)





























































