Η παλάμη του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι 33 εκατοστά και στις ΗΠΑ έχουν πάθει… πλάκα με τον «Greek Freak».
Μάλιστα, αμερικανικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει τη δεύτερη μεγαλύτερη παλάμη παίκτη που έχει αγωνιστεί ποτέ στο ΝΒΑ!
Την πρώτη θέση στη σχετική λίστα κατέχει ο «γίγαντας» Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες με το χέρι του Γιάννη, αλλά και την λίστα με το Top 10:




Πηγές: SDNA.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)



















































