Η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Ματσούκα συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου στη Βουλιαγμένη, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, χωρίς δίπλωμα και πινακίδες, ενώ κινείτο με υπερβολική ταχύτητα.
Στάση της αστυνομίας στη Βουλιαγμένη
Όλα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στις 23:40, στη λεωφόρο Αθηνάς, στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Η αστυνομία σταμάτησε την ηθοποιό για έλεγχο, καθώς εντοπίστηκε να κινείται με ταχύτητα 97 χιλιομέτρων την ώρα, τη στιγμή που το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στο σημείο είναι 50 χλμ/ώρα, σύμφωνα με τις ρυθμιστικές πινακίδες.
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα και πινακίδες
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η Δήμητρα Ματσούκα δεν είχε στην κατοχή της δίπλωμα οδήγησης, καθώς της είχε αφαιρεθεί από τις 10 Οκτωβρίου. Επιπλέον, το όχημά της δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες είχαν αφαιρεθεί μόλις λίγες ημέρες πριν, στις 16 Νοεμβρίου, από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών.
Θετική σε αλκοτέστ πάνω από το όριο
Η ηθοποιός υπεβλήθη και σε αλκοτέστ, με την πρώτη μέτρηση να δείχνει 0,42 mg/l αλκοόλ στον εκπνεόμενο αέρα και τη δεύτερη 0,38 mg/l. Υπενθυμίζεται ότι το νόμιμο όριο για τους οδηγούς είναι 0,25 mg/l, γεγονός που επιβεβαίωσε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
Μετά τη διαπίστωση των παραβάσεων, η Δήμητρα Ματσούκα μεταφέρθηκε στο Α’ Τμήμα Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, όπως ορίζει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις.
Δήμητρα Ματσούκα: Τι λέει για τη σύλληψή της επειδή έτρεχε χωρίς δίπλωμα και πινακίδες
«Το δίπλωμά μου δεν έχει αφαιρεθεί, αλλά μου το κράτησαν για παράβαση πάρκινγκ», φέρεται να είπε η ηθοποιός στον ΑΝΤ1.
Η Δήμητρα Ματσούκα, η οποία συνελήφθη από άνδρες της Τροχαίας στην περιοχή της Βουλιαγμένης, όταν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, χωρίς πινακίδες, ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ και έτρεχε πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, επικοινώνησε με την εκπομπή «Το Πρωινό» και έδωσε τη δική της εκδοχή.
Ο Πάνος Κατσαρίδης μίλησε μέσω μηνυμάτων με τη γνωστή ηθοποιό και σημείωσε στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1: «Μου είπε η Δήμητρα, ότι τις πινακίδες τις της πήραν την Κυριακή 16/11. Γύρισε στο σπίτι της με ταξί τότε, άφησε το αυτοκίνητο εκεί που ήταν παρκαρισμένο. Δευτέρα και Τρίτη είχε ρεπό από το θέατρο και χθες, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, μετά το θέατρο πήρε το αυτοκίνητό της για να το πάει στο σπίτι της και να το αφήσει εκεί. Το δίπλωμά της δεν της είχε αφαιρεθεί, αλλά της είχε κρατηθεί για παράβαση πάρκινγκ που είχε κάνει από αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά δεν είχε προλάβει να το παραλάβει». «Αυτό είναι λίγο ασαφές», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το δίπλωμα οδήγησης της ηθοποιού.
Πηγή: protothema.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.









































































































