Σε ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά, καταδικάστηκε ομόφωνα, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η 40χρονη καθηγήτρια αγγλικών από την Κοιλάδα Αργολίδας, ύστερα από περίπου τέσσερις εβδομάδες ακροαματικής διαδικασίας.
Η 40χρονη καταδικάστηκε επίσης σε 18 μήνες για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Την ίδια στιγμή, αίσθηση προκαλεί η μητέρα της, η οποία δηλώνει πως γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος, αλλά δεν της επετράπη να καταθέσει στο δικαστήριο.
enikos.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)




















































