Η βιταμίνη που λείπει από το σώμα όταν τα πόδια και τα οστά πονάνε
Βαγγέλης Περρής: «Μεγάλη αηδία το trailer του Γιώργου Λιάγκα, ήμουν 4 χρόνια και…»
«Είδα τον μπαμπά να καρφώνει τη μαμά με το μαχαίρι» – Σε σοκ τα παιδιά, ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη
11χρονη έχασε τη ζωή της από οδοντόκρεμα, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς
Γιάννης Πουλόπουλος – «Το Άγαλμα»: ‘Ενα τραγούδι που έγραψε ιστορία και συγκινεί κάθε ‘Ελληνα
«Τα δάχτυλά της ήταν δαγκωμένα»: 8 παίκτες ριάλιτι που «πάγωσαν» το πανελλήνιο με τον ξαφνικό θάνατό τους
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα ξαναδουλέψω μετά την πολιτική, δούλεψα και πριν μπω»
«Την σκότωσε για το κινητό» – Συγκλονίζουν οι καταθέσεις των παιδιών για τον 40χρονο που σκότωσε την 36χρονη σύζυγο του
Οι γονείς πίσω από την εξαφάνιση του 7μηνών μωρού – Κατηγορούνται για δολοφονία
Τραγωδία: 4χρονο πνίγηκε σε πισίνα – Πώς βρέθηκε μόνο του – Συνελήφθη η μητέρα
ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ο δισεκατομμυριούχος στο Γ.Ν. Νίκαιας – Πως έγινε το ατύχημα στην Μύκονο
Τραγωδία: Πολλοί νεκροί και τραυματίες από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου
ΣΟΚ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ – ΠΕΘΑΝΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Θέλω το παιδί μου σπίτι»: «Ξεσπά» η μητέρα του 25χρονου που προφυλακίστηκε για την φωτιά (video)
Σκάνδαλο με ιερείς και επιχειρηματίες – Βαριές κατηγορίες για υπεξαίρεση και ξέπλυμα χρήματος
Έτσι θα κερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης – Αuξάνει ξανά τον βασικό μισθό από 1η Απριλίου 2026 – Πόσο θα φτάσει
Άνδρας έχτισε ένα εκκλησάκι προς τıμή του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου επειδή τον έβλεπε στον ύπνο του
Αυτή θα είναι το δομή του ονόματος του νέου κόμματος του Τσίπρα – Ετοιμάζει μεγάλη νίκη και να γίνει ξανά πρωθυπουργός

Επίθεση στον Λιάγκα: «Μακάρι να μην επέστρεφες στο πρωινό»…

Με ένα κείμενο στο οποίο κάνει «κομματάκια» τον Γιώργο Λιάγκα, η γνωστή … σχολιάζει τα σενάρια που για ακόμα μια χρονιά θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα να εγκαταλείπει το «Πρωινό» και να πηγαίνει προς… βράδυ μεριά.

Η γνωστή τηλεκριτικός μέσα από την στήλη της στο περιοδικό «Down Town», στέλνει ένα γράμμα στον παρουσιαστή,  λέγοντας του «μακάρι να μην επέστρεφες στο πρωινό», εξηγώντας στο κείμενο της το γιατί.

Ολόκληρο το κείμενο της Αφροδίτης Γραμμέλη:

«Εδώ και τρία με τέσσερα καλοκαίρια βρισκόμαστε για χάρη σου αντιμέτωποι με τον ίδιο νταλκά, με την ίδια αγωνία: αν θα παραμείνεις στο πρωινό που παρουσιάζεις.

Όλο δεν θες κι όλο βρίσκεσαι, είναι πολύ κρίμα όμως να χαλάμε τη ζαχαρένια και τις καλοκαιρινές μας διακοπές για να μάθουμε εν τέλει, αν θα παραμείνεις στο φιλόξενο σκαμπό του τηλεοπτικού πλατό.

Φέτος το σενάριο διαφοροποιείται ελαφρώς, αλλά παρά την ολοένα αυξανόμενη κρίση, το ερώτημα παραμένει και αυτή τη σεζόν: θα παραμείνεις στο πρωινό ή θα παρουσιάσεις βραδινό σόου;

Ειλικρινά, απορώ με το τηλεσύμπαν. Με αυτόν τον κόσμο δηλαδή του οποίου εσύ και συνάδελφοί σου είστε δορυφόροι και θεωρείται ότι έπειτα από εσάς το χάος.

Μακάρι όμως να μην επέστρεφες στο πρωινό. Μη με παρεξηγήσεις, δεν είναι κάτι που το λέω για να μείνεις άνεργος, αλλά κάτι που θεωρώ ότι ως τηλεοπτικό προϊόν όχι μόνο δεν προσθέτει, αλλά αφαιρεί από το πρόσωπο το οποίο συμμετέχει.

Αφαιρεί πόντους από την επαγγελματική υπόσταση και προοπτική.

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άλλωστε μια εκπομπή που αναλώνεται στο ανελέητο κεκαλυμμένο κουτσομπολιό, στο να διαφημίζει προϊόντα και να προβάλλει πρόσωπα που απλώς ανακυκλώνουν τουλάχιστον τις περισσότερες φορές την έννοια του παρηκμασμένου lifestyle;

Ίσως για αυτό έχασες αρκετές φορές το μέτρο, αφέθηκες σε συζητήσεις που απλώς διασταυρώνονταν μπαναλιτέ και ντεκαντανς γωνία και και έχτιζαν την καριέρα της Σάσας Σταμάτη.

Πολλές φορές έδειχνες ξένο σώμα, σχεδόν βυθιζόσουν σε έναν καναπέ παίζοντας με το κινητό σου, καθώς μετά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο δεν βρήκες το πρόσωπο εκείνο που θα μπορούσες να ακουμπήσεις για να διασκεδάσεις την πλήξη σου. Τι άλλο να κάνεις…

Αλλιώς ξεκίνησες Γιώργο και αλλιώς πορεύτηκες. Θα μου πεις, δεν είναι πάντα σε θέση το πρόσωπο να επιλέγει το τι θα κάνει στο κανάλι στο οποίο βρίσκεται.

Όμως είχε φανεί από νωρίς πως το prime time ήταν η καταλληλότερη για σένα ζώνη προγράμματος. Είτε αυτό αφορά τηλεπαιχνίδι, είτε σόου, είτε talk show. Μια χαρά ήσουν όταν παρουσίαζες αυτά και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν ανατέθηκε σε σένα μια εκπομπή τύπου The 2night show.

Από το MEGA το προσπαθούσες και τότε πάλι θυμάμαι, επί βασιλείας Πέτρου Μπούτου, στον δρόμο του δοκιμαστικού σου βρέθηκε και πάλι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σοφά αρνήθηκες τη συγκεκριμένη σύμπραξη. Άλλωστε, όσοι έχουν παίξει μπάλα με τον Γρηγόρη, γνωρίζουν καλά.

Δεν ξέρω τι θα φέρει η επόμενη τηλεοπτική σεζόν, άλλωστε όλα δείχνουν ιδιαίτερα μπερδεμένα και αναστατωμένα. Όμως, ακόμη και η Μενεγάκη, Γιώργο μου, κάποια στιγμή κουράστηκε από αυτή τη θλιβερή πρωινή τηλεοπτική ιστορία και μετακόμισε.

Μπορείς καλύτερα, πολύ καλύτερα. Α και να μην ξεχάσω! Άλλο καλοκαίρι να στριφογυρίζω στο κρεβάτι από την αγωνία αν θα παραμείνεις στο πρωινό εγώ δεν ξαναπερνάω.

Δες και κανόνισε το. Έχουμε να πληρώσουμε και την εφορία μας αγαπητέ».

[ad id=”215657″]

 Πηγή: star.gr, DOWN TOWN

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ALLDAYNEWS

Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

ΣχετικάΆρθρα

Σχολιάστε

ΠΡΟΒΟΛΗ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.