Μία επεξεργασμένη φωτογραφία του τηλεοπτικού καθηγητή Κωνσταντίνου Κατακουζηνού από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» κυκλοφόρησε πρόσφατα και έγινε viral, πυροδοτώντας καυστικό σχόλιο του Χάρη Ρώμα για τον Αλέξη Τσίπρα και το βιβλίο του.
Το viral στιγμιότυπο με τον Κατακουζηνό και το βιβλίο του Τσίπρα
Η φωτογραφία που άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δείχνει τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό, όπως τον υποδύθηκε ο Χάρης Ρώμας στη διαχρονική κωμική σειρά, να κρατάει το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Ιθάκη». Η εικόνα είναι επεξεργασμένη, αλλά αρκετά ρεαλιστική, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων και χιούμορ στα social media.
Ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εικόνα και το υπονοούμενο, κάνοντας μια δηκτική αλλά και με χιουμοριστική διάθεση δήλωση:
«Έχω την αίσθηση, χωρίς να θέλω να πληγώσω τον Αλέξη, ότι το “αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο” σίγουρα θα είναι πιο ενδιαφέρον βιβλίο από την Ιθάκη του Αλέξη. Αυτή την αίσθηση έχω. Δεν είμαι όμως σίγουρος γιατί δεν το έχω διαβάσει. Μπορεί να ξανασυναντηθούμε και να σου πω τη γνώμη μου αν το έχω διαβάσει για να είμαι και αντικειμενικός».
Η αναφορά στο «Αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο»
Το «Αποχετευτικό σύστημα στο Βυζάντιο» ήταν το φανταστικό επιστημονικό σύγγραμμα του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Χάρης Ρώμας στη σειρά, το οποίο προσπαθούσε ανεπιτυχώς να εκδώσει. Η ειρωνεία του ηθοποιού ενισχύεται από το γεγονός ότι το υποτιθέμενο έργο του Κατακουζηνού παρουσιάζεται ως πιο ενδιαφέρον από το πολιτικό βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού.
View this post on Instagram
Κατηγορηματικά αρνητικός για την επιστροφή της σειράς
Παρά την έντονη φημολογία, ο Χάρης Ρώμας δήλωσε αρνητικός στην πιθανότητα επιστροφής της αγαπημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης». Όπως εξήγησε, τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές δεν επιθυμούν να ανταγωνιστούν τους εαυτούς τους ή να επιστρέψουν σε κάτι που έχει ήδη ολοκληρωθεί επιτυχημένα.
Οι εικόνες με τεχνητή νοημοσύνη και η παρεξήγηση
Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο εικόνες που απεικονίζουν τον Χάρη Ρώμα και την Ελένη Ράντου μπροστά από το σκηνικό του σπιτιού της σειράς στο Μαρούσι. Οι εικόνες αυτές ήταν προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, ωστόσο αρκετοί πίστεψαν ότι πρόκειται για νέα φωτογράφιση ενόψει πιθανής αναβίωσης της σειράς.
Το αποτέλεσμα ήταν ο ηθοποιός να δεχθεί καταιγισμό τηλεφωνημάτων. Όπως δήλωσε:
«Ήταν πραγματικά πολύ εντυπωσιακό, πρέπει να με πήραν πάνω από 300 τηλέφωνα για να με ρωτήσουν αν ξαναρχίζουμε. Το ενδιαφέρον του Τύπου ήταν τεράστιο, αλλά και του κόσμου».
Η τελική απάντηση από τον Χάρη Ρώμα
Μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@Star» την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, ο Χάρης Ρώμας έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το ενδεχόμενο επιστροφής της σειράς. Αναφέρθηκε στα πολυάριθμα μηνύματα που έλαβε και πρόσθεσε:
«Από τον ΑΝΤ1 μου είπαν ότι είχαν χιλιάδες μηνύματα. Είναι πράγματι διαχρονικό, αλλά εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε. Δεν θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον παλιό μας εαυτό και είμαστε μια χαρά με αυτά που κάνουμε τώρα».
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.











































































































