Η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ…
Μια, πραγματικά, σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ. Ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετούς μήνες έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει παλιές φωτογραφίες των γονιών του.
Σήμερα, λοιπόν, ο Γιάννης ανέβασε μια φωτογραφία από τη μέρα της γέννησής του. Συγκεκριμένα, βλέπουμε την Αλίκη στο κρεβάτι του χειρουργείου λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής, στην οποία υπεβλήθη.
Η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ…
«Μια φωτογραφία πραγματικό ντοκουμέντο από μια σπουδαία καλλιτέχνη που υπήρξε για μένα και μια σπουδαία Μάνα.. Η μητέρα μου στις 4 Ιουνίου του 1969 ημέρα της γέννησης μου, στο χειρουργείο λίγο πριν την επέμβαση καισαρικής τομής», έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.
zappit.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)









































































