Ο Γιώργος Παπαδάκης συνδέεται στο Καλημέρα Ελλάδα με Θεσσαλονίκη και ξαφνικά, πριν μπει στο πλοίο, εμφανίζεται η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, η Ελένη Πασχαλίδου. Ο παρουσιαστής μένει άφωνος!
«Κύριε Παπαδάκη μου σας βλέπω και σας θαυμάζω και σας εύχομαι να φτάσετε μέχρι τα 100 στον σταθμό. Από τους μόνους που σας αγαπάω είστε», λέει η κ. Πασχαλίδου και ο Γιώργος Παπαδάκης, ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτήν την τηλεοπτική συνάντηση λέει: «Είναι πάρα πολύ μεγάλη μας χαρά! Από τα τραγούδια του Αντώνη ποιο σας αρέσει περισσότερο»;
Η Ελένη Πασχαλίδου δίνει μια απρόσμενη και χιουμοριστική απάντηση: «Δεν θυμάμαι κανένα. Έχω λίγο Αλτσχάιμερ. Εγώ ξέρω μόνο το Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία, γιατί μου το αφιερώνει ο γιος μου». Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου αρχίζει και τραγουδά το γνωστό τραγούδι, σχολιάζοντας παράλληλα: «Όχι καλέ! Α πα πα! Ξεφτίλα θα γίνουμε!».
Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 εδώ:
https://youtu.be/v8wEwOk1W_M
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)




























































