Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Αγίου Όλγα” παραμένει ο Ανδρέας Μπάρκουλης.
Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με λοίμωξη του αναπνευστικού, οξεία μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια.
Ο διοικητής του νοσοκομείου, Μιχάλης Κούρτης, δήλωσε στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα:
[ad id=”215657″]
«Ο οργανισμός του Ανδρέα Μπάρκουλη είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, με επαναληπτικές κρίσεις και ένα αναπνευστικό σύστημα σχεδόν ανύπαρκτο. Φυσικά να μην ξεχνάμε και το προχωρημένο της ηλικίας του».
Η σύζυγός του, Μαίρη Μπάρκουλη, εξομολογείται στην εφημερίδα: «Αυτό είναι το τέρμα του Ανδρέα Μπάρκουλη. Δεν έχει πια άλλες δυνάμεις».
[sc name=”Facebook Like” ]
zappit.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)



















































