Tο μεγαλύτερο κουλούρι Θεσσαλονίκης ψήθηκε και… περικύκλωσε τον Λευκό Πύργο.
Αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του «Thessaloniki Food Festival» του Δήμου Θεσσαλονίκης έφτιαξαν το κουλούρι – γίγας που έχει συνολικό μήκος 150 μέτρα.
Για την παρασκευή του χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 700 κιλά αλεύρι και 250 κιλά σουσάμι.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.