Πένες με Λευκή Σάλτσα

Υλικά

Εκτέλεση

Βράζετε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα στραγγίζετε.
Στην ίδια κατσαρόλα, ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλεύρι, το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε με το σύρμα σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν σαν κρέμα.
Προσθέτετε το τυρί κρέμα, τη μουστάρδα, τη γούστερ σος και το σκόρδο.
Ανακατεύετε και αποσύρετε τη κατσαρόλα από τη φωτιά.
Ρίχνετε τα μακαρόνια και τη μισή ποσότητα από τη γραβιέρα και ανακατεύετε καλά.
Σε αυτό το στάδιο η μακαρονάδα είναι έτοιμη.
Αν θέλετε, βάζετε τα μακαρόνια σ” ένα πυρέξ, πασπαλίζετε με την υπόλοιπη γραβιέρα και τοποθετείτε το πυρέξ για 2-3 λεπτά στο γκριλ να ξεροψηθεί το τυρί.
Σερβίρετε αμέσως!

Πηγή

Exit mobile version