Ο Κώστας Γρίμπιλας, που ζει στην Αυστραλία με την καρδιά του αδικοχαμένου Ντουζόν Ζάμιτ, έγινε πατέρας.
Η σύζυγός του έφερε στον κόσμο δίδυμα… Ο ίδιος δημοσίευσε δυο φωτογραφίες στην προσωπική του σελίδα, που απεικονίζουν το κοριτσάκι και το αγοράκι και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα:
«Γεια σε όλους. Είμαι η Κωνσταντίνα, ο άγγελος του μπαμπά και της μαμάς μου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι αυτό το πρωί στις 11:45 ο αδελφός και η αδελφή μου ήρθαν στη ζωή….». Να τους ζήσουν τα αγγελούδια τους και να είναι καλότυχα!


gossip-tv.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)













































































