Για την σχέση του Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του, Μπέτυς Μπατζιάνα, μίλησαν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε ότι το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, η Ελένη αντέδρασε.
«Το λες κάπως το σύμφωνο… Δεν κατάλαβα, έχεις κάτι με τα σύμφωνα; Το λες λες και είναι παράνομος δεσμός!» είπε η Ελένη, σε έντονο ύφος, στον συνεργάτη της.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)








![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)


























































