Εκτός του ΠΑΣΟΚ και εντός του «Κινήματος Αλλαγής» φέρεται να βρίσκονται ήδη οι βουλευτές του μέχρι σήμερα Θ. Μωραΐτης, Φ. Σαχινίδης και Σ. Κεδίκογλου, οι οποίοι αναμένεται να παραιτηθούν αύριο προκειμένου να προσχωρήσουν στο νέο κόμμα του Γ. Παπανδρέου, με το οποίο θα είναι υποψήφιοι βουλευτές.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο Φ. Σαχινίδης θα είναι μαζί με τον Γ. Πεταλωτή εκπρόσωποι του κόμματος, με τον δεύτερο να έχει σχετική εμπειρία, καθώς είχε διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Εκτός από την προσχώρηση του κ. Πεταλωτή, βέβαιη θεωρείται η προσχώρηση και άλλων στελεχών της κυβέρνησης Παπανδρέου που δεν είναι βουλευτές σήμερα, όπως του Μ. Καρχιμάκη (ο οποίος θα θέσει υποψηφιότητα στη Β΄Αθηνών) και του Σ. Ξυνίδη.
Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να συμμετάσχει και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος, αλλά μάλλον σε τιμητική θέση και όχι στην πρώτη, όπως θεωρείτο πιθανό κάποια στιγμή.
Κοντά στο νέο κόμμα, το οποίο βοηθά ήδη οργανωτικά, βρίσκεται και ο Δ. Ρέππας.
star.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.







![Alldaynews.gr Ρίγη συγκίνησης από 20χρονο που έπιασε τον Σταυρό- Η τραγική του ιστορία[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/01/stavros_theofaneia-75x75.jpg)
















![Alldaynews.gr Ρίγη συγκίνησης από 20χρονο που έπιασε τον Σταυρό- Η τραγική του ιστορία[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/01/stavros_theofaneia-360x180.jpg)






![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Γιώργος Παπαδάκης: Δάκρυσε στον αέρα του Πρωινού[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/09/papadakis-360x180.jpg)


























































