Αξέχαστη θα μείνει η φωτογράφιση του γάμου του για ένα νεόνυμφο ζευγάρι, καθώς η παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη την έκανε ξεχωριστή.
Tο νεόνυμφο ζευγάρι, που είχε πάει για την παραδοσιακή φωτογράφιση γάμου στο Τατόι δεν πίστευε στα μάτια του, όταν κατάλαβε ότι ο ποδηλάτης με τη στολή και το κράνος που τους πλησίαζε ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η νύφη, κόρη γνωστού στελέχους της Ν.Δ. από τη Νίκαια , κάλεσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό να βγει μαζί τους φωτογραφία.
Αυτός δεν της χάλασε το χατήρι και πόζαρε μαζί με τους νεόνυμφους. Ο Πρωθυπουργός είπε χαριτολογώντας στη νύφη και τον γαμπρό ότι θα ‘χουν ένα παράξενο ενθύμιο από τη βόλτα τους στο Τατόι.
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης του αθλητισμού και έκανε τη βόλτα του με το ποδήλατο με στολή και πλήρη εξοπλισμό στα Βασιλικά Κτήματα Τατοϊου το Σάββατο.
Η παρουσία του μαζί με τους άνδρες της ασφάλειας ήταν διακριτική. Αν και είχε αρκετό κόσμο λίγοι αντιλήφθηκαν ότι βρίσκεται στην περιοχή.


Φωτογραφίες: Μαρία Παγώνη|Βίντεο : Νίκος Νικολετάκης
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)




























































