Ένα παράξενο περιστατικό διάρρηξης σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε φούρνο στο Κερατσίνι, όταν ο δράστης έφυγε από το κατάστημα χωρίς χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, αλλά με… γλυκά στα χέρια.
Διάρρηξη σε φούρνο στο Κερατσίνι με απρόσμενη «λεία»
Το ασυνήθιστο συμβάν εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα, σε έναν φούρνο της περιοχής του Κερατσινίου. Ο διαρρήκτης φαίνεται πως είχε βάλει στόχο την επιχείρηση, όμως τελικά έφυγε από το σημείο με κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πιθανότατα αναζητούσε.
Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η ιδιοκτήτρια του φούρνου, ο δράστης κινήθηκε μέσα στη νύχτα, όταν η περιοχή ήταν ήσυχη και το κατάστημα παρέμενε κλειστό. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του άγνωστου άνδρα, ο οποίος παραβίασε την είσοδο της επιχείρησης και μπήκε στο εσωτερικό.
Όπως φαίνεται από το βιντεοληπτικό υλικό, ο άνδρας κατευθύνθηκε αρχικά προς την ταμειακή μηχανή, προφανώς ελπίζοντας ότι θα βρει μετρητά.
Το άδειο ταμείο και ο συναγερμός που τον βιαζε
Ωστόσο, όταν διαπίστωσε ότι το ταμείο ήταν άδειο, άρχισε να ψάχνει στον χώρο για κάτι άλλο που θα μπορούσε να πάρει μαζί του. Εκείνη τη στιγμή ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός της επιχείρησης, κάτι που φαίνεται πως τον ανάγκασε να κινηθεί γρήγορα ώστε να φύγει πριν γίνει αντιληπτός.
Έτσι, πριν αποχωρήσει, άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά του: περίπου 20 κομμάτια γαλακτομπούρεκο, αλλά και ένα οικογενειακό ταψί από το ίδιο γλυκό. Με αυτά στα χέρια εγκατέλειψε το κατάστημα, χωρίς να πάρει χρήματα ή άλλο εξοπλισμό.
Η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας και οι έρευνες της αστυνομίας
Η ιδιοκτήτρια του φούρνου, μιλώντας στο Star, ανέφερε ότι η αξία των γλυκών που πήρε ο δράστης υπολογίζεται περίπου στα 50 ευρώ. Αν και η οικονομική ζημιά δεν είναι μεγάλη, το περιστατικό προκάλεσε έντονη εντύπωση, καθώς δεν είναι συνηθισμένο μια διάρρηξη να καταλήγει με «λεία»… γλυκά.
Οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας έχουν ήδη καταγραφεί και εξετάζονται από τις αρχές, οι οποίες ελπίζουν ότι θα βοηθήσουν στον εντοπισμό του δράστη.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίησή του, ενώ το περιστατικό έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, κυρίως λόγω της ιδιαίτερης επιλογής των κλοπιμαίων.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





































































































