Η Αρχιλοχίας, Βασιλική Πλεξίδα, είναι η μόνη που κατάφερε να βγει ζωντανή από το στρατιωτικό ελικόπτερο που έπεσε στο Σαραντάπορο Ελασσόνας το πρωί της Τετάρτης.
Η Βασιλική Πλεξίδα είναι μέλος οικογένειας στρατιωτικών και είναι παντρεμένη, επίσης, με στρατιωτικό (ΠΖ).
Η μητέρα της είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η Βασιλική Πλεξίδα έχει ένα κάταγμα στη λεκάνη, εκδορές στα χέρια και εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των αδικοχαμένων συναδέλφων της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)

































































