Βασανιστικός και αγωνιώδης θάνατος για μια κοπέλα που έπεσε στη μπανιέρα, παρέλυσε και πνίγηκε από το νερό

Ένας αργός, βασανιστικός και γεμάτος αγωνία θάνατος περίμενε μια 24χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία καθώς έκανε μπάνιο, γλίστρησε έπεσε στην μπανιέρα, χτύπησε τον αυχένα της στα πλακάκια, παρέλυσε και δεν μπορούσε να σηκωθεί καθώς το νερό που έτρεχε γέμιζε αργά την μπανιέρα.

Η Φλάβια Ιωάννα είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι του φίλο της. Το πρωί εκείνος έφυγε νωρίτερα και η Φλαβία άρχισε να ετοιμάζεται με την ησυχία της για να πάει και κείνη στη δουλειά της.

Μην το χάσεις:  Την μαχαίρωσαν σε γκαλερί, αλλά όλοι νόμιζαν πως ήταν... έργο τέχνης!![Photos]

Το πτώμα της το βρήκε να επιπλέει μέσα στα νερά αργά το απόγευμα που επέστρεψε ο φίλος της. Ο αδερφός της με ανάρτησή του στα social media επιβεβαίωσε το βασικό σενάριο γράφοντας ότι «η αδερφή μου χτύπησε το λαιμό της στην άκρη της μπανιέρας με αποτέλεσμα να παραλύσει από τη ζημιά που έγινε στα νεύρα της και να πνιγεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις της και χωρίς να νιώσει κάποιο πόνο. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή της».

Μην το χάσεις:  ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: Ήρωας-βουλευτής με αίματα στο πρόσωπο κάνει τεχνητή αναπνοή στον αστυνομικό που πέθανε

Πάντως οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας προκειμένου να σιγουρευτούν ότι ο θάνατος οφείλεται σε ατύχημα.

Πηγές: topontiki.gr

loading...