Δύσκολες στιγμές βιώνουν η Καλομοίρα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης, μετά την απώλεια του πατέρα του. Το ζευγάρι μοιράστηκε δημόσια τη θλίψη του, συγκινώντας με τα λόγια και τις εικόνες που ανέβασαν στα social media.
Συγκλονισμένος ο Γιώργος Μπούσαλης για την απώλεια του πατέρα του
Ο πατέρας του Γιώργου Μπούσαλη, Δημήτρης, έφυγε από τη ζωή το πρωί της προηγούμενης ημέρας, βυθίζοντας την οικογένεια στο πένθος. Ο γνωστός επιχειρηματίας μοιράστηκε την απώλεια μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση, συνοδευόμενη από φωτογραφίες που καλύπτουν ολόκληρη τη διαδρομή της κοινής τους ζωής, από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα.
Το δημόσιο μήνυμα της οικογένειας
Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της ανακοίνωσαν με θλίψη την απώλεια, μιλώντας με λόγια καρδιάς:
«Με βαριά καρδιά, μοιραζόμαστε το θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα, Δημήτρη, που έφυγε από κοντά μας χθες το πρωί. Ήταν ο βράχος μας – σταθερός, δυνατός και γεμάτος αγάπη. Για μένα, δεν ήταν απλά ένας πατέρας, ήταν ο καλύτερός μου φίλος, το πρότυπό μου, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου. Μπορώ μόνο να ελπίζω να είμαι το 1/10 του πατέρα που ήταν.
Η δύναμη, η καλοσύνη και η ακλόνητη γενναιοδωρία του άγγιξαν τόσες πολλές ζωές και ενώ οι καρδιές μας είναι ραγισμένες, είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την έκρηξη αγάπης και υποστήριξης γύρω από την οικογένειά μας. Οι λεπτομέρειες για την κηδεία και το μνημόσυνο θα κοινοποιηθούν σύντομα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά. Σε αγαπώ όσο δεν μπορούν να πουν τα λόγια» έγραψε ο Γιώργος Μπούσαλης.
Φωτογραφίες και αναμνήσεις από μια ζωή
Στην ανάρτησή τους δημοσίευσαν σειρά φωτογραφιών, γεμάτων συναίσθημα και αγάπη. Από παλιότερες στιγμές με τον πατέρα του Γιώργου, μέχρι πιο πρόσφατες, αποτυπώνεται το δέσιμο και η στοργή ανάμεσά τους.
Δείτε το βίντεο
Δείτε την ανάρτηση:
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.