Δεν πρόλαβε να εκπληρώσει την επιθυμία του…
Ήθελε να δει συγγενείς και φίλους και να περάσει τις διακοπές του κοντά σε αγαπημένα του πρόσωπα.
Δυστυχώς η βόλτα είχε αφετητηρία αλλά όχι και τερματισμό.
Ο λόγος για τον 77 χρονο, Αναστάσιο Βασιλειάδη με καταγωγή απο την Κρήνη.
Ο άτυχος 77χρονος, οδηγός ΙΧ κατά το ταξίδι του απο την Αθήνα συγκρούστηκε λίγο έξω απο τον Παλαμά, στο ύψος της διασταύρωσης με το Βλοχό με φορτηγό αυτοκίνητο.
Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε στο μοιραίο αυτόκινητο και κλήθηκε η Πυροσβεστική του Παλαμά για τον απεγκλωβισμό. Δυστυχώς για τον ίδιο ήταν αργά μιας και είχε εκπνεύσει.
Τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενεργεί η αστυνομία, ενώ διατάχτηκε νεκροψία – νεκροτομή.
Πηγή: krinilive.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-75x75.jpg)















![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)














































































