Το δικό της μήνυμα στέλνει η Πηγή Δεβετζή για το φετινό Πάσχα, το οποίο, όπως αναφέρει θα είναι διαφορετικό.
Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ολυμπιονίκης ανέβασε φωτογραφίες από μια μοναδική εμπειρία που έζησε πριν από κάποια χρόνια όταν και βαπτίστηκε στον Ιορδάνη ποταμό.
Η ίδια, έγραψε:
“Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό… ας γίνουμε όλοι μια γροθιά μια αγκαλιά κ ας κάνουμε Ανάσταση του Κυρίου στα σπίτια μας!!!
Εδώ είμαι στον ΙΟΡΔΑΝΗ ποταμό όπου κ βαφτίστηκα «ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ».
Καλή Μεγάλη εβδομάδα αγαπημένοι μου φίλοι“.
Δείτε την ανάρτηση παρακάτω:
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)






















































