Έφυγε σήμερα από τη ζωή η ηθοποιός Έλσα Πελαγίδου, μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο.
Όπως ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook η ηθοποιός πάλεψε με καλπάζουσα μορφή καρκίνου και σήμερα έχασε τη μάχη.
«Και η πρώτη θλιβερή αποχώρηση του νέου χρόνου από τον χώρο μας… Η καλή μας συνάδελφος και φίλη Έλσα Πελαγίδου χτυπημένη εδώ κι ένα μήνα από καλπάζοντα μορφή της επάρατου νόσου έφυγε από κοντά μας σήμερα… Εμφανίστηκε σε σειρές του 90 κ μάλιστα στο ΣΦΑΓΕΙΟ της ΕΡΤ του Κωστή Τσώνου υποδύθηκε την σύζυγό μου. Καλό ταξίδι μοναχικό κι ευαίσθητο Ελσάκι μου……» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.
https://youtu.be/bhsZEx4SOe4
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)










![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)

























































