Η Αναστασία Γιάμαλη τίμησε τα Τέμπη – Φόρεσε μπλουζάκι «Δεν έχω οξυγόνο»
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση εμφανίστηκε σήμερα, Σάββατο 1η Μαρτίου, η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη, στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής *Εξελίξεις Τώρα* του MEGA. Μόλις μια μέρα μετά την επέτειο της τραγωδίας στα Τέμπη, όπου 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους με φρικτό τρόπο, η παρουσιάστρια τίμησε τη μνήμη τους με έναν δυνατό συμβολισμό.
Μια εικόνα με ισχυρό μήνυμα
Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Γιάμαλη εμφανίστηκε φορώντας μπλουζάκι με τη φράση *«Δεν έχω οξυγόνο»*. Ένα μήνυμα που παραπέμπει στα τελευταία λόγια επιβατών του μοιραίου τρένου, όπως καταγράφηκαν στις συνομιλίες και τα μηνύματα που στάλθηκαν λίγο πριν την τραγωδία.
Η επιλογή της αυτή ήρθε ως συνέχεια της τεράστιας κινητοποίησης που σημειώθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου σε ολόκληρη τη χώρα. Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους δρόμους ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα των Τεμπών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπήρξαν επεισόδια και συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.
Το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών εξακολουθεί να προκαλεί οργή και θλίψη, με τους πολίτες να απαιτούν απαντήσεις και απόδοση ευθυνών.
Δείτε το βίντεο:
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.