Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έστρεψε τα βέλη του κατά του Τριαντάφυλλου τον οποίο κατηγόρησε ότι έχασε επίτηδες στο αγώνισμα στο χθεσινό Survivor.
Μιλώντας στο χθεσινό θυελλώδες συμβούλιο του Survivor, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιτέθηκε εναντίον του Τριαντάφυλλου, το οποίον κατηγόρησε για υπονόμευση της ομάδας των Κόκκινων.
Σύμφωνα με τον παίκτη, ο Ντάφυ είχε συνεννοηθεί με τον φίλο του Αλέξη Παππά να αγωνιστεί απέναντί του και να χάσει, παρά το γεγονός ότι εδώ και μέρες παραπονιέται για ενοχλήσεις το πόδι του.
Ο Τριαντάφυλλος αρνήθηκε, όπως ήταν φυσικό, τις κατηγορίες, ενώ προς υπεράσπισίν του έσπευσε ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος είπε πως επέλεξε τον Ντάφυ επειδή, όπως και εκείνος, ο τραγουδιστής είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης στην ομάδα του και άρα είχε μια ευκαιρία να φέρει τη νίκη για τους Μπλε. Όπως και συνέβη.
Δείτε το βίντεο με τη σχετική συνομιλία:
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)



















































