Η Καίτη Φίνου έγινε στόχος ενός απαράδεκτου σχολίου κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο TikTok, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
Η γνωστή ηθοποιός, που εδώ και χρόνια μοιράζεται προσωπικές της στιγμές με το κοινό, δέχτηκε μια απρεπή ευχή από έναν χρήστη της πλατφόρμας, η οποία σχετιζόταν με την τραγωδία στα Τέμπη.
Απαράδεκτο σχόλιο στο TikTok
Κατά τη διάρκεια ενός live βίντεο στο TikTok, η Καίτη Φίνου ήρθε αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό σχόλιο. Ένας ανώνυμος χρήστης της έγραψε: «Μακάρι να ήσουν στο πρώτο βαγόνι» της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη πριν δύο χρόνια. Η ηθοποιός, φανερά ενοχλημένη, δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή της για το απαίσιο αυτό μήνυμα.
Σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσει την κακόβουλη αυτή επίθεση, η Καίτη Φίνου σχολίασε: «Μπορεί να είναι κάποιοι που έχουν φύγει από το Σπίτι του Ηθοποιού ή κάποιοι που έρχονταν πολύ πολλά χρόνια πριν. Από τον τρόπο που τα γράφουν, καταλαβαίνω πως γνωρίζουν καταστάσεις».
Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Πάρα πολύ θα ήθελα να έφευγα από τη ζωή…»
Η ηθοποιός, γνωστή για την ειλικρινή της στάση απέναντι στη ζωή, παραχώρησε πρόσφατα μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη, τη στάση της απέναντι στον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και τις προσωπικές της δυσκολίες.
Η άποψή της για Στάθη Ψάλτη και Μάρκο Σεφερλή
Μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή, η Φίνου ανέφερε: «Ο Μάρκος κάνει ένα είδος κωμωδίας που είναι καθαρά Μάρκος Σεφερλής. Δεν θα έπαιζα ποτέ μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει. Μπορεί να μην είμαι οπαδός αυτού του είδους χιούμορ. Κάποιοι μπορεί να πουν: “Μα κι ο Ψάλτης βωμολοχούσε”. Ποιος είπε ότι μου άρεσε αυτό; Κανείς δεν με ρώτησε. Έπρεπε να ζήσω, δεν γινόταν αλλιώς. Όμως δεν μου ταίριαζε αυτή η κωμωδία».
Οι προσωπικές της σκέψεις για τη ζωή
Η Καίτη Φίνου δεν δίστασε να μιλήσει και για τα συναισθήματά της, αποκαλύπτοντας βαθιά προσωπικές σκέψεις: «Πάρα πολύ θα ήθελα να έφευγα από τη ζωή ήρεμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έμεινα εγώ και έφυγαν οι αδελφές μου. Έφτασα στο σημείο να μην αγαπάω ούτε το θέατρο, ούτε τον κόσμο που υπάρχει σε αυτόν τον χώρο, γιατί είδα πόση ψευτιά υπάρχει. Λένε “αν είναι αυτή, εγώ δεν θα είμαι” και νομίζουν ότι δεν θα το μάθω».
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.